top of page

Önismereti tanácsadó

Counselling in english in Budapest

A tanácsadásról

A körülöttünk lévő társadalom üzenete, amit a család, az iskola, a munkahely is közvetít: csak magadra számíthatsz és az igazi problémamegoldás az, amit egyedül viszel véghez. Ezzel szemben igenis léteznek azok az élethelyzetek, amikor segítségre van szükségünk a továbblépéshez. Terapeutát különböző okokból keresünk fel. Van, hogy konkrét, vagy többé-kevésbé körülhatárolható önismereti témával vagy traumával szeretnénk mélyebben foglalkozni. Előfordul, hogy elégedetlenek vagyunk azzal, ami van, de nem feltétlenül ismerjük a jelenlegi helyzet okát és/vagy nincs képünk a hogyan továbbról. A hozzám fordulók egy része olyan beszélgetésekre vágyik, amelyekben támogatást kap és értő figyelemmel fordulnak felé. Az egyéni üléseken eszközöket tanulhatsz azoknak a problémáknak a kezelésére, amikkel megkeresel. Az egyéni ülések fő munkamódja a verbális terápia, miközben fókuszban tartjuk a testet. A minket ért traumák és tanult mintáink egyaránt a testben rögzültek, ezért ahhoz, hogy valódi fejlődést tapasztalhassunk, a testben létrejövő változás is szükséges.

Első időpont egyeztetése: 1) Jelentkezz a honlap Kapcsolat menüpontján keresztül 2) E-mail-en felveszem veled a kapcsolatot

Ha vidéken vagy külföldön élsz vagy más tényező akadályoz meg abban, hogy személyesen találkozzunk, lehetőséged van online üléseken is részt venni. Ennek részleteit az első ülés időpontjának megbeszélésekor egyeztetjük.

Az első beszélgetés végén közösen döntjük el, hogy folytatjuk-e a közös munkát. Ekkor lehetőséged van következő időpontot kérni, rendszeres időpontot egyeztetni, melyeknek ritmusa igazodik az igényeidhez és lehetőségeinkhez, vagy közösen megbeszélni meghatározott számú alkalmat, melyeknek végeztével újratárgyalható a terápiás szerződés. Az ebben és általában a terápiás keretek meghatározásában való részvétel a kliens joga és részét képezi a saját terápiás munkája feletti önrendelkezésnek.

bottom of page